Tuduhaké menu pokok

Herta Müller (lair ing Romania, 17 Agustus 1953; umur 66 taun) punika satunggiling novelis lan panulis puisi saking Jerman ingkang pikantuk bebungah Nobel kanggé babagan sastra taun 2009 liwat karanganipun ingkang nggambaraken kagesangan ingkang awrat ing Romania nalika wekdal pamaréntahan Nicolae Ceauşescu [1].

Herta Müller
Herta Müller (2019).jpg
Herta Müller ing taun 2019
Lair (1953-08-17) Agustus 17, 1953 (umur 66)
Pakarya Penulis
Bangsa Jerman
Mangsa Abad kaping 20, Abad kaping 21
Bebungah utama Cithakan:Pratélan panampa Nobel Kasusastraan

RéferènsiBesut

Pranala njawiBesut