Tuduhaké menu pokok

Highlight ya iku boy group saka Koréa Kidul kang dunungé dikenal minangka Beast. Band iki kaperang saka papat anggota Yoon Doo-joon, Yang Yo-seob, Lee Gi-kwang, lan Son Dong-woon. Anggota asli Jang Hyun-seung resmi ninggalaké grup ing April 2016, lan Yong Jun-hyung metu ing Maret 2019. Ing pungkasan taun 2016, grup iki pindhah labèl saka Cube Entertainment menyang Around Us Entertanment lan banjur ganti jeneng dadi Highlight ing 2017.

Minangka Beast, grup iki ngetokaké telung album Koréa lengkap, sangang mini album Koréa, rong album lengkap Jepang, lan akeh singgel . Grup iki debut ing 2009 kanthi mini album, Beast Is the B2ST . Ing taun 2011, dheweké ngerilis album pisanané, Fiction and Fact, lan debut kanthi singgle, " Shock" (Versi Jepang) . Minangka Highlights, grup iki debut ing 2017 kanthi mini album, Can You Feel It? .

Wiwitané, Beast wiwit narik kawigatèn kanggo kekurangan industri sing sadurungé dialami déning anggotané, karo media sing nyebutaké minangka "sekelompok bahan daur ulang." [1] Ananging, klompok iki wis ngrambah kasuksèsan komèrsial, penghargaan, lan minangka salah sawijining kelompok sing paling dhuwur ing kabèh Golden Disk Awards, Seoul Music Awards, lan Melon Music Awards .

AlbumBesut

  • Fiction and Fact (2011)
  • So Beast (2011)
  • Hard to Love, How to Love (2013)
  • Guess Who? (2016)
  • Highlight (2016)

FilmografiBesut

  • MTV B2ST (2009)
  • MTV B2ST Almighty (2010)
  • Idol Maid (2010)
  • Burning the Beast (2014)
  • Musik-Slip Show "As We Say" (2017)
  • ready Player : HIGHLIGHT (2018)

Kegiatan liyaneBesut

Ing tanggal 3 Dhésèmber 2010, Beast menyang ing paméran busana Patricia Field Collection sing dumunung ing Seoul Chungnamdong MCM Haus lan dipuji déning Patricia Field dhéwé sing "katon khas lan modern". Kanggo kolèksi iki, MCM's Heritage lan Patricia Field nyambut gawé kanggo nuduhaké gaya New York modèren kanthi tas, tas ransel, lan tas selempang, lan dhuwit kasil pameran mau bakal disumbangaké ing "Koréa Disaster Relief" kanggo wong-wong sing ora duwé omah saka insiden Yeonpyeong. [2]

Ing April 2012, Beast kolaborasi karo Jim Rickey kanggo nggawé mèrek sneaker dhéwé, Beast X Jim Rickey. Anggota Beast langsung terlibat ndesain sepatu iki lan kasedhiya ing 6 werna.

RujukanBesut