Homeyo, Intan Jaya

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Intan Jaya {{{nama dati2}}}]]

Homeyo, Intan Jaya
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri91.27.02 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Homeyo iku dhistrik ing Kabupatèn Intan Jaya Propinsi Papua.

Kabupatèn Intan Jaya