Homeyo, Intan Jaya

(Kaelih saka Homeyo, Paniai)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Intan Jaya {{{nama dati2}}}]]

Homeyo, Intan Jaya
Nagara Indonésia

Homeyo iku dhistrik ing Kabupatèn Intan Jaya Propinsi Papua.

Kabupatèn Intan Jaya