Hugh Fraser

Hugh Fraser (lair tanggal 7 Oktober 1950) iku sawijining aktor, sutradara sandiwara, lan panulis Britania. Dhèwèké dadi misuwur olèhé maragakaké Kapitèn Arthur Hastings ing acara télévisi Agatha Christie's Poirot (1989-2002, 2013). Saliyané iku dhèwèké uga tau maragakaké Duke of Wellington ing sérial TV Britania liyané Sharpe lan ngganti David Troughton (1994-2006). Sharpe iki ngenani Perang Napoleon.

Hugh Fraser omah-omah karo Belinda Fraser lan pinaringan anak siji: Lily Fraser.