Tuduhaké menu pokok

7 Oktober punika dinten ingkang kaping 280 utawi 281 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

(sumber)

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

6 Oktober-7 Oktober-8 Oktober