6 Oktober punika dinten ingkang kaping 279 utawi 280 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

(sumber)

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

5 Oktober-6 Oktober-7 Oktober