Hulasaba, Kaligesing, Purwareja

désa ing Indonésia

Hulasaba iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Hulasaba
Désa
Hulasaba kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Hulasaba
Hulasaba
Hulasaba kapernah ing Jawa Tengah
Hulasaba
Hulasaba
Hulasaba kapernah ing Indonésia
Hulasaba
Hulasaba
Koordhinat: 7°45′04″S 110°04′58″E / 7.75113°S 110.0828°E / -7.75113; 110.0828Koordhinat: 7°45′04″S 110°04′58″E / 7.75113°S 110.0828°E / -7.75113; 110.0828
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2004

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)