Tuduhaké menu pokok

Hyun Bin inggih punika aktris saking Koréa. Piyambakipun wiwiti debut ing taun 2003, dados aktor ing serial Bodyguard. Ingkang nembé dipunsusul serial Nonstop 4 (MBC, 2003), Ireland (MBC,2004), My Name Is Kim Sam Soon (MBC, 2005), lan sapanunggalipun.

Hyun Bin
Hyun Bin at fan signing event January 2011.jpg
Hyun Bin
LairKim Tae-pyung
(1982-09-25) Sèptèmber 25, 1982 (umur 37)
Seoul, Koréa Kidul
Alma materUniversitas Chung-Ang[1]
PakaryanActor
Taun aktif2003-sapunika
Dhuwur1.84 m (6 ft 12 in)[1]
Sana jaringanhyun-bin.co.kr
Jeneng Koréa
Hangul현빈
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaHyeonbin
McCune–ReischauerHyŏnbin
Jeneng lair
Hangul김태평
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaGim Tae-pyeong
McCune–ReischauerKim T'aep'yŏng

Profil saking Hyun BinBesut

Profil saking Hyun Bin inggih punika:

  1. Asma: Hyun Bin (Hyeon Bin)
  2. Asma lair: Kim Tae Pyung (Gim Tae Pyeong)
  3. Damelipun: Aktor lan Model
  4. Tanggal lair: Seoul, 25 September 1982 Koréa Kidul
  5. Dhuwuripun: 184 cm
  6. Zodiak: Libra
  7. Hobi: Renang, Basket

Prestasi Hyun BinBesut

Hyun Bin gadhah prestasi inggih punika:

  1. 2006 KBS Acting Awards: Popularity Award (The Snow Queen)
  2. 2006 KBS Drama Awards: Netizen Award (The Snow Queen)
  3. 2006 KBS Acting Awards: Best Couple Award with Sung Yu Ri (The Snow Queen)
  4. 2006 42nd Baeksang Awards: Most Popular Award
  5. 2006 MBC Drama Awards: The Excellece Award (for My Name is Kim Sam Soon)
  6. 2006 MBC Drama Awards:Best Couple Award (with Kim Sun Ah)
  7. 2006 MBC Drama Awards: Popularity Award (for My Name is Kim Sam Soon)
  8. 2006 MBC Drama Awards: Popularity Award (Best Newcomer for Ireland)
  9. 2006 MBC Drama Awards: Broadcasting & Entertainment Special Award)[2]

Hyun Bin terkenal amargi dados aktor ing serial drama Koréa ingkang gadhhai asma Secret Garden.[3]

Cathetan sukuBesut

  1. a b "현빈(김태평) 영화배우, 탤런트". Naver Profiles (ing basa Korean). 10 September 2010. Dijupuk 6 August 2011. 
  2. artiskorea.fansclub.web.id(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)
  3. [ http://www.kapanlagi.com/showbiz/asian-star/5-selebritis-cowok-korea-terpanas-versi-majalah-her-world-singapura.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)