Tuduhaké menu pokok

Ian Lancaster Fleming (lair ing Mayfair, London, Inggris, 28 Mèi 1908 – pati ing Canterbury, Kent, Inggris, 12 Agustus 1964 ing umur 56 taun) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter James Bond, nanging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku 'Chitty Chitty Bang Bang lan buku fiksi liyané.

Ian Lancaster Fleming
175px
Pakarya Penulis lan jurnalis
Bangsa Inggris
Mangsa 1953-1964
Gènre Fiksi mata-mata, sastra anak, tulisan wisata
Bojo Anne Geraldine Charteris (1952-1964)

Pranala njabaBesut