Tuduhaké menu pokok

Siti Endeh Ida Hendarsih Atmadi Kusumah sing kerep diarani Ida Kusumah (lair ing Jakarta, 31 Agustus 1939 – tilar donya ing Jakarta, 25 November 2010 mawa yuswa 71 taun) iku aktris kawakan Indonésia.

Ida Kusumah
Gambar:Ida kusumah.jpg
Lair Siti Endeh Ida Hendarsih Atmadi Kusumah
Jeneng liya Ida Kusuma, Ida Kusumah
Pakaryan aktris
Taun aktif 1955 - 2010
Bojo Bambang Soekarno (alm)
Natigor Lumban Tobing (alm)
Anak Ellan Satia Lumban Tobing dan Doli Galih Lumban Tobing (dari Natigor Lumban Tobing)
Heru Sudewo dan Euis Hendryawati (dari Bambang Soekarno)

Cathetan sukuBesut