Tuduhaké menu pokok

Idang Rasjidi (lair ing Pangkal Pinang, Kepulauan Bangka Belitung, 26 April 1958; umur 61 taun) iku musisi jazz Indonesia sing misuwur kanthi kapinterané main piano.

DiskografiBesut

  • (1996) Heaven and Earth
  • (2004) Jazzy Christmas (Victoriuos) - bersama Margie Segers.
  • (2005) Live at For Seassons (Victorious).
  • (2008) Sound Of Hope
  • (2009) Sound Of Truth