Tuduhaké menu pokok

Imam inggih punika minangka pimpinan tumrap gesang, ingkang dipundhereki menapa dhawuhipun, ugi ingkang kedah dipunhurmati.

Ugi pirsaniBesut

Pranala njawiBesut

  • Deskripsi masalah penyatuan kembali Katulik Roma dengan Katulik Lama sehubungan dengan penahbisan perempuan sebagai imam.