Indonesia Tarbuka 2006

Kajuwaraan Badminton Djarum Indonésia Tarbuka 2006 iku kajuwaraan badminton internasional bintang lima sing dianakaké ing GOR Kartanagara lan GOR Sudirman ing Surabaya, Jawa Wétan. Bebungah total kajuwaraan iki gedhéné 250 èwu dolar AS.

Babak utama dianakaké saka tanggal 31 Mèi-4 Juni 2006.

Kasil FinalBesut

Tunggal PutraBesut

Taufik Hidayat (INA) 21-18, 21-19 Bao Chunlai (CHN)

Tunggal PutriBesut

Zhu Lin (CHN) 21-11, 21-16 Lu Lan (CHN)

Ganda PutraBesut

Tony Gunawan/Candra Wijaya (USA/INA) 21-17, 21-16 Markis Kido/Hendra Setiawan (INA)

Ganda PutriBesut

Wei Yili/Zhang Yawen (CHN) 21-13, 21-13 Yang Wei/Zhang Jiewen (CHN)

Ganda CampuranBesut

Xie Yongbo/Zhang Yawen (CHN) 21-19, 21-15 Nova Widianto/Lilyana Natsir (INA)

Pranala njabaBesut

Cithakan:IndonésiaTarbuka