Tuduhaké menu pokok

Indraprastha (Dewanagari: इन्द्रप्रस्थ,IASTIndrapraśtha, इन्द्रप्रस्थ) ya iku kutha gedhé ing India lor ing jaman biyèn. Kutha iki ana ing wiracarita Mahābhārata lan diprintah déning Pandhawa. Kutha iki mapan ing pinggit kali Yamuna, cedhak karo kutha krajan India saiki, Delhi. Sadurungé misuwur kanthi jeneng Indraprastha, kutha iki misuwur kanthi jeneng Kandawaprastha.