Innsbruck

Innsbruck iku siji kutha ing Ostenrik. Dunungé ing pérangan kulon. Sing ndunungi ana 140.000 jiwa (laladan urban). Ing tlatah pinggiran cacahé 250.000 jiwa (2005).

Innsbruck
Kutha Statutory
Innsbruck
Innsbruck
Coat of arms of Innsbruck
Coat of arms
Country Ostenrik
StateTyrol
Laladan
 • Gunggung104,91 km2 (4,051 sq mi)
Élepasi574 m (1,883 ft)
Cacah warga (Cithakan:Metadata population AT-7)[1]
 • GunggungCithakan:Metadata population AT−7
Zona wektuCET (UTC+1)
 • Usum panas (DST)CEST (UTC+2)
Postcode6010–6080
Dialing code0512
Situs wèbinnsbruck.at
Sudut kutha Innsbruck

Cathetan sukuBesut