Israel Epstein

Israel Epstein (lair ing Warsawa, Polen, 20 April 1915 – pati ing Beijing, Tiongkok, 26 Mèi 2005 ing umur 90 taun) yaiku wartawan lan penulis Tiongkok kelairan Polen. Ia menika salah sijining saka setithik warga nagara Tiongkok kelairan manca katurunan non-Tionghoa sing dadi anggota Parte Komunis Tiongkok.

Israel Epstein
Israel Epstein face detail, from- (BOTTOM) MENAHEM BEGIN IN POLISH ARMY UNIFORM OF GEN. ANDERS FORCES WITH WIFE ALIZA AND DAVID YUTAN. (TOP) MOSHE STEIN AND ISRAEL EPSTEIN. (JABOTINSKYD98-131 (cropped).jpg
Israel Epstein ing 12 Dhesember 1942
Anggota Komite Pendirian Konferensi Permusyawaratan Pulitik Rakyat Tiongkok ka-6, ka-7, ka-8, ka-9, ka-10
Linggih
Juni 1983 – 26 Mei 2005
Rerincèn dhiri
Lair(1915-04-20)20 April 1915
Warsawa, Polen
PatiMèi 26, 2005(2005-05-26) (umur 90)
Beijing, Tiongkok
Parté pulitikParte Komunis Tiongkok
PanggaotaWartawan, penulis
Jeneng Cina
Cina Padatan 伊斯雷爾·愛潑斯坦
Cina Prasaja 伊斯雷尔·爱泼斯坦
Jeneng Ruslan
Ruslan Израиль Эпштейн
Romanisasi Izrail’ Èpštejn
Israel Epstein, 1936/1937, Yan'an, nalika iku ibukutha Republik Soviet Tiongkok

ReferensiBesut

Pranala jabaBesut


Cithakan:Tiongkok-bio-stub