Jabung, Lampung Wétan

(Kaelih saka Jabung, Lampung Timur)

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Lampung Timur {{{nama dati2}}}]]

Jabung, Lampung Wétan
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri18.07.03 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Jabung iku kacamatan ing Kabupatèn Lampung Timur propinsi Lampung.

Kabupatèn Lampung Timur