Jailolo Kidul, Halmahera Kulon

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Halmahera Kulon {{{nama dati2}}}]]

Jailolo Kidul, Halmahera Kulon
Nagara Indonésia

Jailolo Kidul iku kecamatan ing Kabupatèn Halmahera Kulon propinsi Maluku Lor.

Kabupatèn Halmahera Kulon, propinsi Maluku Lor