Jambu, Semarang

Jambu iku kacamatan ing Kabupatèn Semarang.[1]

Jambu
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJambu
Jambu kapernah ing Jawa Tengah
Jambu
Jambu
Jambu kapernah ing Indonésia
Jambu
Jambu
Koordhinat: 7°17′29″S 110°21′03″E / 7.29127°S 110.35092°E / -7.29127; 110.35092Koordhinat: 7°17′29″S 110°21′03″E / 7.29127°S 110.35092°E / -7.29127; 110.35092
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.22.08

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)