Jason Bateman (lair 14 Januari 1969) ya iku aktor, prodhuser filem, juru rias artis, lan musikus saka Amérikah Sarékat.

Jason Bateman
Jason Bateman 2011.jpg
LairJason Kent Bateman
(1969-01-14) Januari 14, 1969 (umur 51)
Rye, New York, Amérikah Sarékat
PakaryanAktor
Taun aktif1999–saiki