Javier Hervás

Javier 'Javi' Hervás Salmoral (lair ing Córdoba, Andalusia, 9 Juni 1989; umur 31 taun) yaiku pemain bal-balan Spanyol sing saiki main kanggo Sabadell minangka pemain pinjaman saka Sevilla FC minangka gelandang.

Javi Hervás
200px
Katerangan priangga
Jeneng dawa Javier Hervás Salmoral
Dhuwur 176 m (577 ft 5 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Sabadell
(pinjaman dari Sevilla)
Angka 25
Karir nom
2004–2008 Córdoba
2008–2009 Montilla
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Córdoba B
2011–2012 Córdoba 21 (2)
2012– Sevilla 9 (0)
2012Córdoba (pinjaman) 12 (1)
2013–2014Hércules (pinjaman) 20 (0)
2014–2015Sabadell (pinjaman) 17 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 1 February 2015.


Pranala njabaBesut