Jeruk, Sela, Boyalali

Jeruk iku désa ing Kacamatan Sela, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Jeruk
Désa
Jeruk kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Jeruk
Jeruk
Jeruk kapernah ing Jawa Tengah
Jeruk
Jeruk
Jeruk kapernah ing Indonesia
Jeruk
Jeruk
Koordhinat: 7°28′44″S 110°30′02″E / 7.4789834°S 110.5006901°E / -7.4789834; 110.5006901Koordhinat: 7°28′44″S 110°30′02″E / 7.4789834°S 110.5006901°E / -7.4789834; 110.5006901
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanSela
Kodhe laladan
administrasi
33.09.01.2010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.