Jeruken, Ngombol, Purwareja

désa ing Indonésia

Jeruken iku désa ing Kacamatan Ngombol, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Jeruken
Désa
Jeruken kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Jeruken
Jeruken
Jeruken kapernah ing Jawa Tengah
Jeruken
Jeruken
Jeruken kapernah ing Indonésia
Jeruken
Jeruken
Koordhinat: 7°51′17″S 109°58′36″E / 7.85474°S 109.9766°E / -7.85474; 109.9766Koordhinat: 7°51′17″S 109°58′36″E / 7.85474°S 109.9766°E / -7.85474; 109.9766
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanNgombol
Kodhe laladan
administrasi
33.06.02.2015

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)