Jetis, Bantul

kacamatan ing Kabupatèn Bantul, Indonésia

Jetis iku kacamatan ing Kabupatèn Bantul.[1]

Jetis
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJetis
Jetis kapernah ing Ngayogyakarta
Jetis
Jetis
Jetis kapernah ing Indonésia
Jetis
Jetis
Koordhinat: 7°54′36″S 110°21′59″E / 7.90996°S 110.36627°E / -7.90996; 110.36627Koordhinat: 7°54′36″S 110°21′59″E / 7.90996°S 110.36627°E / -7.90996; 110.36627
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènBantul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.02.09

DésaBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)