Jouko Sihveri Törmänen (lair 10 April 1954 - surut 3 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 60 taun), iku juru main ski lumpat Finlandia. Dhèwèké iku dadi jawara nalika Olimpiade Mangsa Atis ing taun 1980.[1]

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut