Juwangi, Juwangi, Boyalali

désa ing Indonésia

Juwangi iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Juwangi
Désa
Juwangi kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Juwangi
Juwangi
Juwangi kapernah ing Jawa Tengah
Juwangi
Juwangi
Juwangi kapernah ing Indonesia
Juwangi
Juwangi
Koordhinat: 7°33′42″S 110°36′44″E / 7.56164°S 110.61215°E / -7.56164; 110.61215Koordhinat: 7°33′42″S 110°36′44″E / 7.56164°S 110.61215°E / -7.56164; 110.61215
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2009

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.