Képler Laveran Lima Ferreira

Képler Laveran Lima Ferreira, kondhang mawa jeneng Pepe (lair 26 Fèbruari, 1983 ing Maceió, Brasil), iku sawijining juru main bal-balan Portugis keturunan Brasil kanthi posisi Bèg. Pungkasan iki juru main iki main ing La Liga Real Madrid.

Pepe
Pepe madrid.JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Kepler Laveran Lima Ferreira
Dhuwur 1.86 m (6 ft 1 in)
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 3
Karir nom
Corinthians Alagoano
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2003
2001–2004
2004–2007
2007–
Marítimo B
Marítimo
FC Porto
Real Madrid
13 (1)
63 (3)
64 (6)
19 (0)
Tim nasional
2007– Portugal 04 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Mèi, 2008.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 7 Juni, 2008

Pranala njabaBesut