Kailash Satyarthi (lair 11 Januari 1954; umur 66 taun) iku sawijining aktivis hak asasi manungsa saka India kang nampa bebungah Nobel babagan perdamaian taun 2014 bebarengan karo Malala Yousafzai kanggo perjuangan nglawan penindasan anak-anak lan nom-noman sarta kanggo olèh hak pendhidhikan.

Kailash Satyarthi
Kailash Satyarthi.jpg
Lair (1954-01-11) Januari 11, 1954 (umur 66)
BangsaIndia
Kondhang ingaktivis hak lan pendidikan anak-anak, Pamenang Bebungah Nobel Bedhamèn

Pranala njabaBesut

Cithakan:Nobel Bedhamèn