Kali Volga

Volga (Rusia: Волга, Tatar Sirilik: Идел, Latin: İdel) iku Kali paling dawa ing Éropa. Kali iki mili saka Ruslan mangulon, lan dianggep kalin nasional Ruslan. Sewelas saka rongpuluh kutha gedhé dhéwé Ruslan, kalebu ibukuthané, Moskwa, dumunung ing gisiking kali Volga.

Kali Volga.

Pranala njabaBesut