Kaliori, Rembang

Kaliori iku kacamatan ing Kabupatèn Rembang.[1]

Kaliori
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaliori
Kaliori kapernah ing Jawa Tengah
Kaliori
Kaliori
Kaliori kapernah ing Indonésia
Kaliori
Kaliori
Koordhinat: 6°43′10″S 111°17′07″E / 6.71932°S 111.28526°E / -6.71932; 111.28526Koordhinat: 6°43′10″S 111°17′07″E / 6.71932°S 111.28526°E / -6.71932; 111.28526
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènRembang
Kodhe laladan
administrasi
33.17.09

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)