Kalitapas, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Kalitapas iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kalitapas
Désa
Kalitapas kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kalitapas
Kalitapas
Kalitapas kapernah ing Jawa Tengah
Kalitapas
Kalitapas
Kalitapas kapernah ing Indonésia
Kalitapas
Kalitapas
Koordhinat: 7°38′12″S 110°06′26″E / 7.63653°S 110.10709°E / -7.63653; 110.10709Koordhinat: 7°38′12″S 110°06′26″E / 7.63653°S 110.10709°E / -7.63653; 110.10709
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2002

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)