Kaliurip, Kemiri, Purwareja

désa ing Indonésia

Kaliurip iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kaliurip
Désa
Kaliurip kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Jawa Tengah
Kaliurip
Kaliurip
Kaliurip kapernah ing Indonésia
Kaliurip
Kaliurip
Koordhinat: 7°39′04″S 109°53′50″E / 7.651°S 109.89731°E / -7.651; 109.89731Koordhinat: 7°39′04″S 109°53′50″E / 7.651°S 109.89731°E / -7.651; 109.89731
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2034

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)