Tuduhaké menu pokok

Kamentrian Koordinator Bidang Kasajahtran Rakyat Republik Indonésia

Kemenko Kesra

Kementerian Koordinator Kesejahteraan Rakyat, dicekak Kemenkokesra, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidangi koordinasi perencanaan lan panyusunan kawicaksanan, sarta sinkronisasi pelaksanaan kawicaksanan ing babagan kasejahtran rakyat lan penanggulangan kamiskinan. Kemenkokesra dibawahi Mantri Koordinator Babagan Kesejahteraan Rakyat (Menkokesra) kang wiwit tanggal 7 Dhésèmber 2005 diwengku déning Ir. Aburizal Bakrie. Sajeroning Kabinet Indonésia Bersatu II kang dilantik tanggal 22 Oktober 2009 kalungguhan iki diwengku déning Agung Laksono

KoordinasiBesut

Pranala njabaBesut