Kamentrian Perdagangan Republik Indonésia

Logo of the Ministry of Trade of the Republic of Indonesia.svg

Kamentrian Perdagangan, dicekak Kemperdag, iku kamentrian ing Pamaréntah Indonésia kang mbidhangi urusan perdagangan. Kemperdag dibawahi Mantri Perdagangan (Menperdag) kang wiwit tanggal 21 Oktober 2004 diwengku déning Dr. Marie Elka Pangestu.

OrganisasiBesut

  1. Sektetariat Jenderal;
  2. Inspektorat Jenderal;
  3. Direktorat Jenderal Perdagangan Dalam Negeri;
  4. Direktorat Jenderal Perdagangan Luar Negeri;
  5. Direktorat Jenderal Kerjasama Perdagangan Internasional;
  6. Badan Pengembangan Ekspor Nasional;
  7. Badan Pengawas Perdagangan Berjangka Komoditi;
  8. Badan Penelitian lan Pengembangan Perdagangan.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut