Kamijara, Bener, Purwareja

désa ing Indonésia

Kamijara iku désa ing Kacamatan Bener, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kamijara
Désa
Kamijara kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kamijara
Kamijara
Kamijara kapernah ing Jawa Tengah
Kamijara
Kamijara
Kamijara kapernah ing Indonésia
Kamijara
Kamijara
Koordhinat: 7°36′07″S 110°04′22″E / 7.60201°S 110.07265°E / -7.60201; 110.07265Koordhinat: 7°36′07″S 110°04′22″E / 7.60201°S 110.07265°E / -7.60201; 110.07265
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanBener
Kodhe laladan
administrasi
33.06.16.2020

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)