Tuduhaké menu pokok

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Nabire {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]]

Kamu, Nabire
Nagara Indonésia

Kamu iku dhistrik ing Kabupaten Nabire Propinsi Papua.

Kabupaten Nabire