Tuduhaké menu pokok

Kapal silem ya iku wangun kapal kang bisa silem ana ing sangisoré parmukaan banyu, lumrahé dimigunakake tumuju ing kapentingan militèr. Sabageyan Angkatan Segara duwé lan ngelakokake kapal silem déning cacah lan jinisé ing saben nagara aneka rupa lan jinisé.Minangka dimupangatake tumuju ing kapentingan militèr, kapal silem uga dimumpangatake tumuju ing kajian èlmu pangetahuan segara lan banyu tawar uga tumuju ing tugas utawa pamarkaryaan sajeroning njero segara kang ora bisa dilakoni ing panyilem (penyelam) manungsa

JinisBesut

Pranala njabaBesut