Kapiraya, Deiyai

Kapiraya iku sawijining dhistrik ing Kabupatèn Deiyai, Papua, Indonésia.

Kapiraya
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua
KabupatènDeiyai
Kode Kemendagri91.28.05 Edit the value on Wikidata

Cithakan:Kapiraya, Deiyai

Kabupatèn Deiyai, Papua

Lambang Kabupatèn Deiyai

Distrik: Bowobado | Kapiraya | Tigi | Tigi Kulon | Tigi Wétan