Tuduhaké menu pokok

Kapuloan Falkland (basa Spanyol Las Islas Malvinas "Kapuloan Malvinas") iku jajahan Britania Raya ing bawana Amérika Kidul. Kapuloan iki ana ing wewengkon sebrang laut Britania Raya ing Samodra Atlantik Kidul sing kapérang saka loro pulo utama, Falkland Wétan lan Falkland Kulon, sarta sapérangan pulo cilik. Kutha krajané, Stanley, ana ing Falkland Wétan. Kutha krajan nagara iki ya iku Stanley. Nagara iki sing ndunungi … jiwa lan jembaré ana … km2.

ÉkonomiBesut

Indhustri gedhé dhéwé ya iku perikanan lan tetanèn. Falkland duwé cadhangan lenga sing gedhé, nanging durung dièksploitasi.

RéferènsiBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

BibliografiaBesut

Cithakan:Dependensi Britania