Karanggedhé, Boyalali

Karanggedhé iku kacamatan ing Kabupatèn Boyalali.[1]

Karanggedhé
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaranggede
Karanggedhé kapernah ing Jawa Tengah
Karanggedhé
Karanggedhé
Karanggedhé kapernah ing Indonésia
Karanggedhé
Karanggedhé
Koordhinat: 7°22′14″S 110°39′27″E / 7.37063°S 110.65737°E / -7.37063; 110.65737Koordhinat: 7°22′14″S 110°39′27″E / 7.37063°S 110.65737°E / -7.37063; 110.65737
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
Désa
Kodhe laladan
administrasi
33.09.14

Pérangan administratifBesut

Désa

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)