Kartun animasi punika film kanggo wayang, televisi utawa layar komputer, kang ana obah gambar, ngelawan saka animasi ing umum, kang kalebu film digawé nggunakaké lempung, wayang, 3-D modhél lan bahan liyane. Kartun animasi isih digawé kanggo hiburan, komérsial, pandhidhikan,[1] lan tujuwan pribadi.

Jaran animasi

ReferensiBesut

QuoteBesut

  1. Dalacostaa 2009.