Karubaga, Tolikara

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Tolikara {{{nama dati2}}}]]

Karubaga, Tolikara
Nagara Indonésia

Karubaga iku dhistrik (setingkat karo kacamatan) ing Kabupatèn Tolikara Propinsi Papua.

Kabupatèn Tolikara