Kayen, Juwangi, Boyalali

désa ing Indonésia

Kayen iku désa ing Kacamatan Juwangi, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Kayen
Désa
Kayen kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kayen
Kayen
Kayen kapernah ing Jawa Tengah
Kayen
Kayen
Kayen kapernah ing Indonesia
Kayen
Kayen
Koordhinat: 7°18′45″S 110°42′02″E / 7.31259°S 110.70053°E / -7.31259; 110.70053Koordhinat: 7°18′45″S 110°42′02″E / 7.31259°S 110.70053°E / -7.31259; 110.70053
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanJuwangi
Kodhe laladan
administrasi
33.09.19.2004

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.