Kedhungbanthèng iku kacamatan ing Kabupatèn Tegal.[1]

Kedhungbanthèng
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKedungbanteng
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°58′42″S 109°13′32″E / 6.97824°S 109.22568°E / -6.97824; 109.22568Koordhinat: 6°58′42″S 109°13′32″E / 6.97824°S 109.22568°E / -6.97824; 109.22568
NagaraIndonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.28.08

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.