Kedhunggubah, Kaligesing, Purwareja

désa ing Indonésia

Kedhunggubah iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kedhunggubah
Désa
Kedhunggubah kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhunggubah
Kedhunggubah
Kedhunggubah kapernah ing Jawa Tengah
Kedhunggubah
Kedhunggubah
Kedhunggubah kapernah ing Indonésia
Kedhunggubah
Kedhunggubah
Koordhinat: 7°43′10″S 110°04′28″E / 7.71941°S 110.07433°E / -7.71941; 110.07433Koordhinat: 7°43′10″S 110°04′28″E / 7.71941°S 110.07433°E / -7.71941; 110.07433
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2013

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)