Kedhunglo, Kemiri, Purwareja

désa ing Indonésia

Kedhunglo iku désa ing Kacamatan Kemiri, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kedhunglo
Désa
Kedhunglo kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhunglo
Kedhunglo
Kedhunglo kapernah ing Jawa Tengah
Kedhunglo
Kedhunglo
Kedhunglo kapernah ing Indonésia
Kedhunglo
Kedhunglo
Koordhinat: 7°39′18″S 109°55′40″E / 7.6549°S 109.92765°E / -7.6549; 109.92765Koordhinat: 7°39′18″S 109°55′40″E / 7.6549°S 109.92765°E / -7.6549; 109.92765
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKemiri
Kodhe laladan
administrasi
33.06.12.2021

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)