Kedhungsari, Purwareja, Purwareja

désa ing Indonésia

Kedhungsari iku kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Kedhungsari
Kalurahan
Kedhungsari kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kedhungsari
Kedhungsari
Kedhungsari kapernah ing Jawa Tengah
Kedhungsari
Kedhungsari
Kedhungsari kapernah ing Indonesia
Kedhungsari
Kedhungsari
Koordhinat: 7°43′57″S 110°00′47″E / 7.73262°S 110.01306°E / -7.73262; 110.01306Koordhinat: 7°43′57″S 110°00′47″E / 7.73262°S 110.01306°E / -7.73262; 110.01306
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanPurwareja
Kodhe laladan
administrasi
33.06.06.1011

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.