Kalurahan

(Kaelih saka Kelurahan)

Kalurahan iku wewengkon administratif papréntahan ing Indonésia ing asor kacamatan lan dibawahi Lurah. Ing Indonésia, kalurahan dadi ékan administratif papréntahan ngisor kaloro sawise RT/RW.

Uga delengen besut