Kembanglimus, Barabudhur, Magelang

désa ing Indonésia

Kembanglimus iku désa ing Kacamatan Barabudhur, Kabupatèn Magelang, Jawa Tengah.[1]

Kembanglimus
Désa
Kembanglimus kapernah ing Kabupatèn Magelang
Kembanglimus
Kembanglimus
Kembanglimus kapernah ing Jawa Tengah
Kembanglimus
Kembanglimus
Kembanglimus kapernah ing Indonésia
Kembanglimus
Kembanglimus
Koordhinat: 7°35′55″S 110°10′48″E / 7.59849°S 110.18008°E / -7.59849; 110.18008Koordhinat: 7°35′55″S 110°10′48″E / 7.59849°S 110.18008°E / -7.59849; 110.18008
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènMagelang
KacamatanBarabudhur
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)